Productiviteit

Hoe de rol van IT-manager steeds verandert (podcast).

Van het bedrijfsnetwerk op kantoor updaten naar uitzoeken hoe je iedereen volledig hybride of zelfs volledig op afstand kan laten werken. De rol van IT-manager is geen dag hetzelfde. In deze podcast hoor je er alles over.

Clock < 1 min
Artikel delen

De digitale wereld is constant in beweging. Dat zorgt dat IT-managers elke dag weer voor flinke uitdagingen staan. Want hoe zorg je ervoor dat iedereen op kantoor én thuis niet alleen prettig, maar vooral ook veilig en makkelijk kan werken? In een snel veranderende, digitale wereld die constant in beweging is, is voor een IT-manager geen dag hetzelfde.

Zorg dat je je bedrijf goed beschermt.

In onze podcast praten we met Jim Stroomberg, die 10 jaar IT-manager bij Coolblue was. Hij maakte al veel veranderingen mee en begrijpt daarom als geen ander hoe de rol van een goede IT-manager van week tot week kan verschillen. We spreken ook met Rene Brouwers, directeur bij Great Place to Work. Hij deelt zijn tips over hybride werken.

Luister de podcast over de veranderende rol van IT-manager.

In onze podcastserie gaat Vivianne Bendermacher, oprichter van Techionista, in gesprek met succesvolle ondernemers en leiders die slim gebruikmaken van connectiviteit. Deze aflevering gaat over de veranderde rol van IT-managers.

Artikel delen
Beeld: Odido