Technologie

5G in de medische wereld: hoe technologie en 5G de zorg verbeteren.

Overal ter wereld worden mensen steeds ouder, wat betekent dat er meer zorg nodig is. In deze aflevering van onze podcastserie Unlimited Ondernemen praten we met Egbert Kroon van Odido over technologische vernieuwingen in de zorg en het gebruik van 5G.

Clock < 1 min
Artikel delen

Virtual reality als alternatief voor pijnstillers en een patiënt opereren op afstand: de zorgsector zit vol innovatie. Maar hoe werkt dat allemaal technisch? Wat zijn de uitdagingen voor ziekenhuisartsen? En hoe kan 5G de zorg verbeteren? In deze aflevering van onze podcastserie Unlimited Ondernemen hoor je er alles over.

Samenwerken op afstand met 5G.

We spreken met Egbert, innovatiedirecteur bij Odido. We vroegen hem hoe 5G de mogelijkheden voor samenwerking op afstand vergroot en voor wie dit interessant is.

Luister de podcast over 5G in de medische wereld.

In de podcastserie Unlimited Ondernemen gaat host en tech-expert Vivianne Bendermacher, oprichter van het bedrijf Techionista, in gesprek met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen. Hoe maken ze daarbij slim gebruik van connectiviteit? De 2e aflevering over 5G in de medische wereld beluister je hieronder:

Artikel delen
Beeld: Odido