Toestellen

Met de nieuwe OPPO Find X3 Pro 5G leg je maar liefst 1 miljard kleuren vast.

De laatste weken werd al het een en ander bekend rondom de nieuwe OPPO serie. Maar vandaag werd de serie officieel bekend gemaakt: de OPPO Find X3, met de OPPO Find X3 Pro 5G. Het is de eerste OPPO telefoon die maar liefst 1 miljard kleuren vastlegt, bewaart én weergeeft. Heb je altijd een supermooi beeld. Verder heeft de Find X3 series een modern design, een goed ontwikkelde quad-cameraopstelling en een supersnelle Qualcomm® Snapdragon™ 5G-processor. In deze blog vertellen we je meer over de kenmerken van de OPPO Find X3 Pro 5G.

Clock 2 min
Artikel delen

Dit zijn de nieuwste Oppo telefoons

Founders-Promo_OPPO_FindX5_KV_optie2_1080x1080_cta

Ben je op zoek naar een nieuwe Oppo telefoon? We hebben de nieuwste modellen voor je op een rijtje gezet.

Bestel nu

Het beste model van de nieuwe Find X3 Series, de OPPO Find X3 Pro 5G, is de eerste telefoon die twee 50MP-camera’s (groothoek- en ultragroothoek) combineert. De telefoon heeft een 10-bit beeld- en videoverwerking. Dit is een professionele functie op DSLR-niveau. Zo heb je altijd videobeelden in hoge kwaliteit met extra mooie kleuren na het bewerken. Extra prettig voor als je je foto’s en video’s naar een nog hoger niveau wilt tillen.

Met de nieuwe Cinematic Mode maak je supermooie video’s in hoge kwaliteit. Heb je gewoon zelf de controle over ISO, witbalans, sluitertijd en focus. Zo maak je echt de beste video’s. Verder heeft de OPPO Find X3 Pro 5G een ultragroothoekcamera met een zogeheten freeform-oppervlaktelens die vervorming rond de randen van foto’s en video’s erg helpt te verminderen.

Kleurrijk scherm, luxe design.

De OPPO Find X3 Pro 5G gebruikt een vernieuwend 10-bit Full-Path Colour Management System om foto’s en video’s in 1 miljard kleuren vast te leggen, op te slaan en weer te geven. De kracht van de 50MP-camera’s samen met het 1 miljard-kleurenscherm van de OPPO Find X3 Pro 5G zorgen voor een professionele kleurnauwkeurigheid. Ook zien apps, games en entertainment er fantastisch uit door de 120Hz-verversingssnelheid en QHD+ helderheid.

Business Blog_oppo-find-x3-pro-1-miljard-kleuren_web2

Sterk en stijlvol.

Het moderne design van de telefoon heeft een schitterend beeldscherm van hoge kwaliteit. OPPO heeft een telefoon gemaakt die lekker in de hand ligt. De OPPO Find X3 Pro 5G is vooral fijn voor mensen die veel beeldmateriaal onderweg maken. De telefoon heeft een sterke rand en kan tegen stof en water.

Werkt met Qualcomm.

De OPPO Find X3 Pro 5G presteert supergoed met het nieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform. Door gebruik te maken van het best ontwikkelde mobiele platform van het jaar, kan je makkelijk multitasken en schakelen tussen apps. De OPPO Find X3 Pro kan verder op 5G in de hele wereld.

De combinatie van het mobiele platform van Qualcomm en de 4500mAh-batterij zorgt voor uitstekende batterijprestaties, of het nu gaat om gamen of bingewatchen. Met 65W SuperVOOC 2.0 Flash Charge, 30W AirVOOC Wireless Flash opladen en omgekeerd opladen, is deze telefoon altijd klaar voor gebruik.

Is de OPPO Find X3 Pro 5G iets voor je?

Ben je ook zo enthousiast geworden? Leuk. Wist je dat we ook nog allemaal extra producten hebben, om echt alles uit je telefoon te halen? Je bekijkt het in onze Shop.

Founders-Promo_OPPO_FindX5_KV_optie2_1080x1080_cta

Dit zijn de nieuwste Oppo telefoons

Ben je op zoek naar een nieuwe Oppo telefoon? We hebben de nieuwste modellen voor je op een rijtje gezet.

Bestel nu
Artikel delen
Beeld: OPPO