Telefoons

Dit zijn de voordelen van ondernemen met iOS.

Sta je op het punt om over te stappen naar een zakelijke iPhone? Of ben je gewoon benieuwd naar wat iOS precies inhoudt en wat de voordelen voor ondernemers zijn? In dit artikel lees je over de voordelen. Weet je precies wat je in huis haalt als je kiest voor een zakelijke iPhone.
Clock 3 min

Dit is de nieuwste iPhone

Founder_visual_iPhone14Pro_ProMax_Launch_1800x800-lr

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? De iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max zijn net uit! Ontdek ze hier…

Bestel nu
Binnen de wereld van mobiele telefonie heb je als ondernemer veel keus als het aankomt op telefoons. Een zakelijke telefoon koppel je aan een voordelig zakelijk abonnement dat je naar eigen smaak inricht. Kies bijvoorbeeld het aantal belminuten en GB’s internet dat je per maand nodig hebt. Dat zorgt voor veel vrijheid. Maar wist je dat je op het gebied van besturingssystemen veel minder te kiezen hebt? Er zijn 2 smaken: iOS en Android. Veel verschillende merken maken Android-telefoons. Kies je voor een iPhone, dan kies je automatisch voor iOS.

Exclusief voor iPhones.

Zoals je ongetwijfeld weet, hoort iOS bij Apple en Apple bij het complete scala aan iPhones dat momenteel te koop is. Dit brengt meteen 1 van de misschien niet zo opvallende voordelen met zich mee: iPhones draaien volledig op het door henzelf ontworpen besturingssysteem. Ze zullen er ook alles aan doen om iPhone-gebruikers tevreden te stellen. Bijvoorbeeld door een up-to-date besturingssysteem dat van tijd tot tijd van een update wordt voorzien en dus uiterst betrouwbaar is. Precies wat een ondernemer zoekt.

Overzicht met de app bibliotheek.

Voor ondernemers is tijd kostbaar en zijn overzicht en efficiëntie veel waard. In dat kader is de App Library van iOS een mooie feature. Dit is een overzicht van al je apps die je zelf per categorie in kunt delen. Op die manier creëer je je eigen overzicht en heb je razendsnel toegang tot de apps die je dagelijks gebruikt. Business Blog-voordelen-ios-ondernemers-web2

Echt makkelijk navigeren.

Op weg naar een bedrijf om daar kennis te maken met een nieuwe klant? Of met een bedrijfsuitje richting een stad waar je nog nooit eerder bent geweest? Geen probleem. Op je iPhone vind je verbeterde kaarten zodat je altijd je weg vindt. En wist je dat Apple in sommige steden handige verzamelingen activiteiten en bezienswaardigheden voor je heeft samengesteld? Een leuk extraatje.

Veel aandacht voor privacy.

Je kent ongetwijfeld de waarde van privacy, zeker als je je eigen bedrijf hebt. Eigenlijk is dit een onderdeel waar je je niet druk om zou moeten maken. Daarom is het goed om te weten dat iOS je hierbij helpt. Zo krijg je via Safari automatisch overzichten van websites die trackers gebruiken en weet je smartphone of je wachtwoorden zijn gelekt in een datalek.

Kies zelf je favoriete mail en internet.

Apple laat je voortaan zelf kiezen welke app de standaard moet zijn voor e-mail en internet. Ga dus voor Gmail en Google Chrome als je dat het fijnste vindt. Zo gebruik je op elke apparaat dezelfde programma’s. Echt fijn.

Apps worden gekeurd.

Ken je het gevoel dat je op zoek bent naar een nieuwe app, er uiteindelijk eentje vindt, maar dat je niet zeker weet of het wel veilig is? Bij iOS kan je die gedachten rustig laten varen. Apple voert namelijk zelf uitgebreide checks uit op alle apps die in de App Store staan.

iOS iets voor jou?

Zoals je ziet zijn er genoeg voordelen die iOS je biedt waar je als ondernemer profijt van hebt. Een razendsnelle iPhone 14 Pro zakelijk is dus altijd voorzien van een up-to-date besturingssysteem. En die iPhone met een zakelijk abonnement zorgt ervoor dat je een combinatie in handen hebt die ideaal is voor de werkvloer. Ben je benieuwd welke iPhones er op dit moment verkrijgbaar zijn? Klik dan snel verder. We hebben de telefoons die draaien op iOS voor je verzameld in de Shop.

iPhone 16

Inmiddels is alweer de iPhone 16 uit. Het is het toestel waarin AI zijn intrede deed. De iPhone 16 serie zakelijk bestaat uit de iPhone 16 zakelijk, iPhone 16 Plus zakelijk, iPhone 16 Pro zakelijk en de iPhone 16 Pro Max zakelijk.
Founder_visual_iPhone14Pro_ProMax_Launch_1800x800-lr

Dit is de nieuwste iPhone

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? De iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max zijn net uit! Ontdek ze hier…

BESTEL NU
Beeld: Pexels